servicii deratizare-servicii-dezinsectie-servicii dezinfectie-servicii ignifugare


ECO PREVENT

DEZINSECTIE-DERATIZARE-DEZINFECTIE

Lideri in domeniu, cel mai mic pret de pe piata !


ADRESA: Str. Iancu Capitanu, nr 17, sector 2, Bucuresti
TEL: 0765.44.44.22
EMAIL : office@ecoprevent.ro


SERVICII DE DEZINSECTIE :

Produsele pe care le utilizam pentru dezinsectie sunt de maxima eficienta, produse de firmele: BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE ; COLKIM ; INDUSTRILA CHIMICA .Substantele sunt inodore si nu sunt toxice pentru oameni sau animale. 

Toate substantele si produsele pe care le utilizam in activitatea de dezinsectie se regasesc pe lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar - umana. In concluzie nu trebuie sa va temeti ca administrarea acestor produse ar putea avea efecte negative asupra sanatatii dvs.

Spectru de actiune pentru dezinsectie: gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, purici, plosnite, paduchi, paienjeni. molii, daunatori depozite, larve. Operatiunea de dezinsectie se efectueaza atat in spatiile interioare (cladiri publice, hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite, etc.), cat si in cele exterioare (curti, alei, parcuri, strazi, etc). 

Metodele folosite la dezinsectie sunt: stropire si aplicare de gel. 

Dispunem de echipamnetul tehnic adecvat:


SERVICII DE DERATIZARE :

Pentru deratizare utilizam substante de maxima eficienta, produse de firmele: BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE - Franta; COLKIM -Italia; INDUSTRILA CHIMICA - Italia

Substantele pe care le utilizam in activitatea de deratizare se gasesc pe Lista produselor avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar - umana. 
Spectru de actiune : soareci si sobolani de orice specie. 

Operatiunea de dezinsectie se efectueaza atat in spatiile interioare (cladiri publice, hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite, etc.), cat si in cele exterioare (curti, alei, etc)

Metodele folosite la dezinsectie sunt: amplasarea de statii de intoxicare metalice in care se plaseaza momeli cu raticid, plasarea de capcane in locuri strategice si amplasarea de momeli.

SERVICII DE DEZINFECTIE :

Pentru dezinfectie utilizam substante avizate de firma PRO SAN, NOVARTIS, PFIZZER, BAYER. Produsele au puternica actiune virucida, bactericida, fungicida, algicida. In functie de specificul activitatii de dezinfectie specialistii ECO PREVENT vor gasi solutia si produsele ideale pentru dvs. Nu ramane decat sa ne contactati.

SERVICII DE IGNIFUGARE PROFESIONALA :

Ignifugarea constructiilor este obligatorie pentru orice tip de constructie care are in structura materiale combustibile. Apararea impotriva incendiilor reprezinta ansamblul integrat de masuri tehnice si organizatorice, precum si de activitati specifice , planificate si realizate, in scopul de a asigura identificarea, evaluarea, controlul si combaterea riscului la incendiu. 
Pentru marirea gradului de rezistenta la foc, in vederea reducerii riscului de incendiere si protejare impotriva eventualelor incendii asupra cladirilor este necesara luarea de masuri tehnice de ignifugare a materialelor consumabile din componenta elementelor de constructii. 
La executia lucrarilor se vor respecta STAS-urile, actele normative si instructiunile privind executia lucrarilor de ignifugare , aflate in vigoare. 
Pe intreaga durata de executie a ignifugarii, se vor lua masuri de protectia muncii, P.S.I. si tehnica securitatii muncii, specifice lucrarilor de ignifugare. Prealabil operatiunii de ignifugare se face tratament insecto-fungicid. Toate substantele folosite sunt profesionale, avizate, certificate si de cea mai buna calitate. 

TRATAMENTE FITOSANITARE-FUMIGATIE :

Executam pe parcursul unui an calendaristic, numeroase tratamente fitosanitare pentru a combate bolile si daunatorii plantelor:
1.Tratamente impotriva daunatorilor tutunului
2.Combaterea omidei paroase defoliatoare (generatia I si II)
3.Tratamente preventive si curative la pomi fructiferi
4.Combaterea bolilor si daunatorilor din sere

Tratamentele de combaterea bolilor si daunatorilor se realizeaza prin:

Fumigatie;
Stropirea plantelor cu solutii preparate in diverse concentratii si combinatii de substante fungicide, insecticide, acaricide, erbicide, folosite in functie de natura bolilor si daunatorilor ce trebuie combatute.

Tratamentele de combatere executate de firma noastra constau in:
•fumigatie tutun – tratarea impotriva daunatorilor tutunului, din depozite si fabrici de tutun;
•tratamente permanente de combatere a bolilor si daunatorilor in sere si spatiile aferente acestora ce se desfasoara pe tot parcursul anului calendaristic si sunt realizatede personalul nostru cu ajutorul aparatelor de stropit portabile in baza retetarelor prescrise de specialisti;
•tratamente de combatere a bolilor si daunatorilor care sunt planificate pe tot parcursul anului in functie de specificul bolilor si daunatorilor si sunt executate cu ajutorul mijloacelor mecanizate de care dispunem;  

SERVICII DE IGIENIZARE :

Executam servicii de igienizare pentru institutii de stat sau private in : Curti, balcoane, spatii de depozitare, bucatarii restaurante si fast food-uri; covoare si mochete; camera copiilor; grupuri sanitare; terase si mobilierului acestora; pardoseli; saltele; geamuri; perdele si draperii; tapet; flori si plante din gradini;

PROTECTIA SI STINGEREA INCENDIILOR :

Oferim atat documentatie cat si consultanta PSI. La cerere furnizam echipamente si produse PSI pentru dotarea companiilor si institutiilor in vederea respectarii legislatiei in vigoare; La noi veti gasi intotdeauna :

Stingatoare portabile cu pulbere presurizate permanent ;
Stingatoare portabile cu spuma presurizate permanent;
Stingatoare portabile cu dioxid de carbon ;
Stingatoare transportabile cu pulbere presurizate permanent ;
Stingatoare transportabile cu spuma mecanica presurizate permanent ;
Stingatoare transportabile cu dioxid de carbon ;
Racorduri, tevi de refulare si accesorii PSI ;
Panou de incendiu ;
Cutii hidrant si furtune ;
Hidranti ;
Costume anticalorice aluminizate ;
Butelii pentru transportarea si depozitarea gazelor lichefiate ;
Siteme antiincendiu ;

SERVICII DE CURATENIE PROFESIONALA :

Realizam o paleta larga de servicii de curatenie profesionala cum ar fi curatenie dupa constructor, curatenie generala, curatenie de sarbatori, curatenie dupa petrecere,interventii in caz de inundatie, curatenie in spatii office si supermarket-uri etc;

Folosim solutii si substante pentru curatat adecvate pentru fiecare suprafata in parte ; Folosim aparate si echipamente in conformitate cu marimea si structura suprafetei de curatat ;
Tinem cont de programul dvs si vom programa activitatile in asa fel incat sa nu interferam in niciun fel programul dvs de lucru sau odihna ; Folosim doar personal calificat si instruit pentru activitati de curatenie profesionala ;

Serviciile noastre se adreseaza : persoanelor private, companiilor, institutiilor, supermarket-urilor, hotelurilor, motelurilor,  restaurantelor, scolilor, universitatilor, sediilor de firma, halelor industriale, etc.

APARATE IMPOTRIVA DAUNATORILOR DOMESTICI :

Furnizam aparate si echipamente speciale pentru combaterea tututor tipurilor de daunatori domestici. Aparatele si echipamentele au eficacitatea verificata si atestata si sunt de o calitate superioara. Tipuri de aparate comercializate :

Aparat electric impotriva insectelor zburatoare ;
Aparat electric cu ultrasunete destinat combaterii oricarui tip de rozatoare ;
Aparat ultrasonic impotriva cainilor si pisicilor ;
Alarma impotriva pasarilor ;DERATIZARE

DEZINSECTIE

DEZINFECTIE

servicii deratizare bucuresti
ADRESA : Str. Iancu Capitanu, nr 17, sector 2, Bucuresti
EMAIL : office@ecoprevent.ro
TEL: 0765.44.44.22

Nume, Prenume

Email

Telefon

Detalii