servicii-deratizare-dezinsectie-dezinfectie-ignifugare-PSI


ECO PREVENT

DEZINSECTIE-DERATIZARE-DEZINFECTIE

Lideri in domeniu, cel mai mic pret de pe piata !


ADRESA: Str Darniciei, Nr 38A, Bucuresti
TEL: 0765.44.44.22
EMAIL : office@ecoprevent.ro


La cerere executam lucrari de erbicidare pentru culturi agricole. Folosim cele mai puternice, eficiente si de calitate substante impotriva daunatorilor de culturiServiciile oferite de Eco Prevent :

 

Cere acum o oferta de pret personalizata

 

ECO PREVENT OFERA O GAMA LARGA DE SERVICII DDD ( deratizare- dezinfectie-dezinsectie) Combatem eficient orice tip de daunator in cel mai scurt timp !

servicii dezinsectieDEZINSECTIE:
Spectru de actiune pentru dezinsectie: gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, purici, plosnite, paduchi, paienjeni. molii, daunatori depozite, larve.
Operatiunea de dezinsectie se efectueaza atat in spatiile interioare (cladiri publice, hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite, etc.), cat si in cele exterioare. 

Metodele folosite in operatiunile de dezinsectie sunt stropirea sau aplicarea gelului.

Detalii

servicii deratizareDERATIZARE:
Substantele pe care le utilizam in activitatea de deratizare sunt avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar - umana. 
Spectru de actiune : soareci si sobolani de orice specie.

Metoda cea mai frecvent utilizata consta in amplasarea de statii de intoxicare metalice in care se plaseaza momeli cu raticid sau a capcanelor.

Detalii

servicii dezinfectieDEZINFECTIE.
Pentru dezinfectie utilizam substante avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei destinate excluziv activitatilor de dezinfectie profesionala. Produsele au puternica actiune virucida, bactericida, fungicida, algicida.

 

Detalii


IGNIFUGARE:
Personalul Eco Prevent este calificat si instruit conform normelor legislative in vigoare din punct de vedere profesional si al protectiei muncii. Utilizam cele mai bune si renumite substante ignifuge, atat produse indigene cat si produse de import Germania.

 

Detalii


tratamente fitosanitareTRATAMENTE FITOSANITARE-FUMIGATIE:
Executam la comanda pe parcursul anului, numeroase si complexe tratamente fitosanitare pentru a combate bolile si daunatorii plantelor.

 

Detalii


IGIENIZARE :
Igienizam : Curti, balcoane, spatii de depozitare, bucatarii restaurante si fast food-uri; covoare si mochete; camera copiilor; grupuri sanitare; terase si mobilierului acestora; pardoseli; saltele; geamuri; perdele si draperii; tapet; flori si plante din gradini;

Detalii

 


PROTECTIA SI STINGEREA INCENDIILOR(PSI):
Oferim atat documentatie cat si consultanta PSI. La cerere furnizam echipamente si produse PSI pentru dotarea companiilor si institutiilor in vederea respectarii legislatiei in vigoare;

 

Detalii


CURATENIE PROFESIONALA :

Realizam o paleta larga de servicii de curatenie profesionala cum ar fi curatenie dupa constructor, curatenie generala, curatenie de sarbatori, curatenie dupa petrecere, etc;

Detalii

 

 

 


APARATE PENTRU COMBATEREA DAUNATORILOR DOMESTICI:
Furnizam aparate si echipamente speciale pentru combaterea tututor tipurilor de daunatori domestici. Aparatele si echipamentele au eficacitatea verificata si atestata si sunt de o calitate superioara

Detalii

DERATIZARE

DEZINSECTIE

DEZINFECTIE

servicii deratizare bucuresti
ADRESA : Str Darniciei, Nr 38A, Bucuresti
EMAIL : office@ecoprevent.ro
TEL: 0765.44.44.22

Nume, Prenume

Email

Telefon

Detalii