servicii deratizare bucuresti-servicii dezinsectie bucuresti - servicii dezinfectie bucuresti


ECO PREVENT

DEZINSECTIE-DERATIZARE-DEZINFECTIE

Lideri in domeniu, cel mai mic pret de pe piata !


ADRESA: Str. Iancu Capitanu, nr 17, sector 2, Bucuresti
TEL: 0765.44.44.22
EMAILoffice@ecoprevent.ro


Oferim garantie 30 zile de la data efectuarii serviciilor de deratizare ! ECO PREVENT ofera servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pentru toate tipurile de spatii ( atat alimentare cat si nonalimentare) inclusiv pentru spatii industriale sau office.

DERATIZARE si DEZINSECTIE : Pentru aceste servicii folosim substante si echipamente profesionale utilizate de personal angajat cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Substantele si echipamentele folosite pentru serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei si sunt certificate conform ultimelor norme europene de siguranta

Iata o lista de servicii pe care ECO PREVENT le ofera clientilor sai la cele mai inalte standarde de calitate si cel mai bun raport calitate / pret

 

Lideri in domenu, cel mai mic pret de pe piata ! Este sloganul care ne-a consacrat si ne-a transformat in una din cele mai mari firme de piata DDD din Romania. Deviza sub care colaboram cu clientii nostri este : rapid, eficient, de calitate si la preturi minime !

Echipa Eco Prevent are o experienta de 10 ani in domeniul DDD iar asta este o carte de vizita importanta in orice domeniu.

Garantia Calitatii :

Daca nu sunteti multumiti de serviciile efectuate mai efectuam o operatiune GRATUIT sau va inapoiem banii !!

Autorizatii :

Dezinsectie profesionala la standarde europene :
Produsele si echipamentele noastre sunt de ultima generatie si produse de cele mai renumite firme din Europa si SUAProdusele utilizate de Eco Prevent in procesul de dezinsectie ofera eficienta maxima:

Folosim produse precum:DERATIZARE

DEZINSECTIE

DEZINFECTIE

servicii deratizare bucuresti
ADRESA : Str. Iancu Capitanu, nr 17, sector 2, Bucuresti
EMAIL : office@ecoprevent.ro
TEL: 0765.44.44.22

Nume, Prenume

Email

Telefon

Detalii